Termeni generali

PUBLISERV SRL

Sediu social: Municipiul Oradea, Strada ION BOGDAN, Nr. 14B, Judet Bihor.

Cod unic de ȋnregistrare 16306414

Număr de ordine ȋn registrul comerţului J5/598/2004

Identifcator unic la nivel european (EUID) ROONRC J05/598/2004

Ca sa puteti folosi in cele mai bune conditii site-urile noastre, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Utilizarea lor implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

PUBLISERV SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza oricand continutul site-urilor, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila, in calitate de autor, proprietar, administrator al site-urilor publiserv.ro, invitatiionline.publiserv.ro. Ca urmare, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile.

Drepturi de autor

Continutul site-urile publiserv.ro, invitatiionline.publiserv.ro este proprietatea PUBLISERV SRL .

PUBLISERV SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-urile publiserv.ro, invitatiionline.publiserv.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) insa nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce integral sau partial site-urile, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-urile in orice alta modalitate, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PUBLISERV SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Grafica, baza de date tot ce exista pe site-uri este proprietatea PUBLISERV SRL, si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Este strict interzisa copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator a site-urilor noastre, dumneavoastra va exprimati acordul cu cele mentionate.

Sesizari

In situatia in care observati ca am incalcat in vreun fel drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@publiserv.ro

Securitatea datelor personale si Politica de confidentialitate

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate 

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciilor si produselor noastre, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs.

Plata si livrarea produselor

Va rugam sa vizualizati sectiunea Livrare

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Va rugam sa vizualizati sectiunea Politica de retur

Conciliere

Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati la datele din pagina de contact.

Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat prin intelegere pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe teriotriul jud bihor, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si PUBLISERV SRL pentru utilizarea site-urilor noastre.

PUBLISERV SRL nu ofera nicio garantie, privind continutul si disponibilitatea site-urilor.

In cazul in care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online datorita unei unei erori umane, va vom comunica pretul corect inainte de livrare, dar nu ne asumam responsabilitatea de a va livra produsul la un pret gresit. Dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ, acestea pot avea nuante diferite in realitate, pot contine accesorii neincluse in pachete, pot fi imprimate cu un anumit text sau culoare diferite de ceea ce veti comanda si primi dvs.