35.00lei (TVA Inclus)

5.00 din 5
1
(O recenzie client)

Bucurați-vă de o primire călduroasă și de un strop de eleganță la intrarea locației cu aceste planșe de bun venit realizate din carton de 200g/mp, laminate, cu mesaj personalizabil, decorate cu o rafinată ramă în tonuri de maro degradé. Cu un design simplu și sofisticat, aceste plăcuțe adaugă un plus de farmec și rafinament oricărei ocazii.

Focalul principal al planșelor este o imagine impresionantă a mirilor, care emana fericire și iubire, purtând cu ei promisiunea unei noi călătorii împreună. Fotografia surprinde magia momentului și creează o atmosferă plină de emoție și anticipare.

În mijlocul planșei, cuvintele cu puternică încărcătură emoțională, “Bine ați venit!”, vă întâmpină pe toți cu bucurie și căldură. Mesajul prietenos și plăcut reușește să creeze o legătură instantanee cu oaspeții, inspirând sentimentul de apartenență și făcându-i să se simtă speciali încă de la primul pas.

Plasată cu mândrie la intrarea locației, această planșă de bun venit devine un element central al atmosferei și îi îndeamnă pe toți cei prezenți să pășească în lumea mirilor cu bucurie și entuziasm.

 

    • lei
    • (max file size 1 Go) lei
SKU: welcome-A3_x_M63696 Categorii: ,